Agricultura Plasmatică

În cadrul comunității noastre din munții Apuseni lucrăm cu tehnologia plasmatică de câțiva ani și am apucat să o punem în practică în diverse domenii - sănătate, energie, evoluția omului - printre care și agricultura. Fiind o comunitate formată în jurul unui centru de meditație, hrana este un element important pentru noi și cei care participă la cursurile de meditație organizate de noi, hrănind peste 500 de oameni pe an. De-a lungul anilor am implementat soluții naturale și practice în agricultura noastră și în ultimul timp elemente din permacultură și tehnologia plasmatica - plasmacultură.

solar roșii plasmatice

Utilizând apa plasmatică pe semințe și în mediu, cultivăm și recoltăm în același timp cele mai sănătoase și viguroase plante. Câmpurile plasmatice protejează mediul și plantele și aduc la un echilibru toată cultura astfel încât plantele cu câmpuri mai puternice le ajută și pe cele mai slabe ducând la o recoltă mai bogată și mai sănătoasă.

Elementele COHN (Carbon, Oxigen, Hidrogen si Azot) sunt baza vieții pe Terra, atât a ființelor umane cât și a celorlalte vietăți, plante, solului și a apei. Ele se găsesc în mod natural în compost, îngrășăminte, cenușă și gunoi de la animale. Noi am suplimentat aceste elemente cu apă plasmatică care oferă aceleași elemente la nivel subtil.

Fiecare plantă este un reactor magnetic-gravitational: absoarbe câmpuri benefice, care sunt o combinație de plasmă, minerale și aminoacizi din mediu și apoi le expansionează în sol. Astfel solul se reînnoiește și se îmbogațește. Agricultura plasmatică îmbunătățește și plantele și solul și mediul simultan și îi ajută pe oameni să se hrănească din surse naturale și echlibrate plasmatic.

Folosim apa plasmatică în care amestecăm cantități mici de plasmă și aminoacizi în funcție de nevoile noastre.

Culturile noastre includ morcovi, sfeclă roșie, păstârnac, pătrunjel, cartofi, roșii, castraveți, ardei grași și ardei iuți, varză, brocoli, țelină, ceapă, usturoi, fasole, mazăre, porumb, dovleac, dovlecel, lubeniță, pepene galben, mărar, mentă, busuioc, cimbru, rozmarin, salvie, lavandă, melisă, trandafiri de dulceață, aronia, agrișe, zmeură, coacăze, căpșuni și diverși pomi fructiferi.

butoaie apă plasmatică folosite în agricultură primul este cu apă de CuO și sulf pentru protecție dăunători al doilea este cu apă CO2 pentru echilibrare iar ultimul cu apă CH3 pentru creștere

Apele plasmatice pe care le folosim au următorul rol:

  • Apa plasmatică CO2 crează conexiunea dintre plante și toate ființele vii prin intermediul aminoacizilor;
  • Apa plasmatică CuO2, S și Au oferă plantelor protecție împotriva tuturor pestelor și insectelor;
  • Apa plasmatică CO2, CuO2, și Au menține prospețimea legumelor și fructelor după recoltare;
  • Apa plasmatică CH3 furnizează energie tuturor ființelor vii;
  • Apa plasmatică ZnO2 armonizează plantele și mediul.

Aminoacizii furnizează o conexiune directă cu toți aminoacizi vii.

Noi am folosit apa plasmatică în toate etapele unui an de muncă agricol, de la pregatirea terenului până la recoltare, și apoi la menținerea recoltei în pivniță, în ordinea urmatoare:

  • Germinarea semințelor - am lăsat semințele la germinat în apă plasmatică de CO2, pentru echilibrarea câmpului, până la 24 de ore
  • Stropirea solului cu apă plasmatică CO2 pentru echilibrare înainte de însamantare;
  • Stropirea și irigarea plantelor cu apă plasmatică CO2 și CH3 pentru echilibrare și creștere - am stropit în mod regulat, de cateva ori pe săptămână și irigat cu apă plasmatică la nevoie, pe perioada cresterii;
  • Stropirea plantelor cu apă plasmatică CuO2, S și Au împotriva bolilor și pestelor - am stropit în mod preventiv și activ în caz de boală sau pesta ori de câte ori a fost necesar;
  • Pulverizarea în pivniță cu apă plasmatică de CO2, CuO2 și Au pentru a menține prospețimea recoltei;

Pe lângă agricultura propriu-zisă, în comunitatea noastră avem și stupi cu albine, precum și o turmă de capre. Am folosit de asemenea apă plasmatică în tot ceea ce consumă ele. În cazul albinelor, în apa lor de băut, în siropul pentru hrănirea lor, pe plantele din care își extrag polenul, în anumite tratamente specifice. În cazul caprelor, în apa de baut, pe plantele crescute în mod plasmatic pentru hrana lor și în unguentul plasmatic pentru tratamente externe specifice.

Pe lângă tehnologia plasmatică, anul acesta ne-am folosit de multe alte îngrășământe naturale, alături de gunoiul tradițional de animale. Aici vedeți un amestec foarte puternic, zeolit, împotriva radiațiilor, Viermicompost și Dolomita pentru îngrășarea și creșterea bună. Toate elementele necesare, P, K, N, Ca, Mg, Fe, Zn, Cu etc., grosiere, și cele subtile, prin câmpul plasmatic.

Folosim de altfel și Mini Chivoturi în agricultură.

În comunitatea noastră tot ceea ce facem este în legatură directă cu natura în toate anotimpurile anului. Învățăm oamenii să ducă o viață armonioasă cu ei înșiși și cu mediul care îi înconjoară. Vă așteptăm cu drag pe la noi dacă sunteți curioși să aflați mai multe.

ridichi și praz crescute plasmatic ridichi crescute plasmatic roșie crescută plasmatic solar roșii plasmatice solar castraveți crescuți plasmatic solar roșii plasmatice